Ouderraad Pieter VanhoudtZATERDAG 15 FEBRUARI 2020

SCHRIJF JE HIER IN

 

Waar?
SBS Koersel Pieter Vanhoudtstraat 44, 3582 Beringen
 
Wanneer?
Zaterdag 15 februari 2020 – Tijdslot online te reserveren - Gelieve 30 min voor de start aanwezig te zijn, gezien de tijd exact op het gereserveerde uur begint te lopen. De spelregels en introductie wordt 15 min voor de aanvang van het spel gegeven.
 
Wie?
  • SBS DE KAMPIOENEN: deze kamer is geschikt voor leerlingen van het 3de en 4de leerjaar, maar jongere broertjes/zusjes/vriendjes mogen ook mee. Vorm een groep van MAX 6 personen ( max 2 ouders gratis mee in de kamer als begeleider- min. 1 begeleider verplicht)
  • #GAMEN#TIKTOK: deze kamer is geschikt voor leerlingen van het 5de en 6de leerjaar. Vorm samen met enkele vrienden en vriendinnen een groep van MAX 6 personen (ouders niet toegelaten)
  • REIS ROND DE WERELD: Lukt het om samen als gezin/vriendengroep de code te kraken en uit de klas te ontsnappen? Hersenkrakers voor (jong)volwassenen waarbij ook de kleintjes hulp kunnen bieden om de opdrachten te doen slagen. Max.8 personen.
Kostprijs?

           5 euro per persoon – inschrijvingsperiode tot 8 februari 2020 – minimum 4 personen/groep.

Extra info!

Bedrag overschrijven via BE53 7512 0546 6753 + vermelding uur + kamer + naam contactpersoon
 
Ons babbel & knabbel café is doorlopend open. Kom zeker langs!

      

 

 
 
 
 
Ook dit jaar zijn weer veel helpende handen nodig om van onze griezeltocht 2016 een groot succes te kunnen maken!  Met de opbrengst van deze activiteit, zorgen we mee dat jouw kind(eren) een leuke schooltijd kan hebben; sinterklaas, film, paashaas, traktaties 1e graad, bijdrage sneeuwklassen,….
 
De griezeltocht is een grote activiteit waar –zeker bij mooi griezelweer- zo’n 1.200 mensen verwacht kunnen worden.  Zelfs als je je een paar uurtjes kan vrij maken, kan je je steentje bijdragen.
 

•       Wanneer?                ZATERDAG 19 NOVEMBER 2016

  • Kleine tocht:   16:30 – 18:30
  • Grote tocht:    19:00 – 22:00

•       Hoe kan je helpen?

Er zijn echt verschillende standen waar we jouw hulp kunnen gebruiken; hulp bij de opbouw zaterdag, sandwiches smeren, controlestand tijdens kleine/grote tocht, opruimen, een grote stand uitwerken, verschrikker spelen, animatie tijdens het wachten,… kortom; jouw hulp hebben we écht nodig!

-       Hulp bij de opbouw (vanaf 09:00)

Vanaf 09:00 zetten we alles klaar voor de griezeltocht.  De tenten worden dan opgezet, kassa wordt aangekleed, de standen van de kleine tocht worden uitgezet en aangekleed, de grote tocht wordt voorbereid, sandwiches worden gesmeerd,…

-       Animatie tijdens wachten (ca 16:30 – 18:00)

Tijdens de kleine tocht, kan het wachten soms even duren.  Voor kleine griezels is dat natuurlijk niet plezant.  Daarom willen we wat ‘animatie’ voorzien tijdens het piekmoment.  Dit kan gaan van een kleine voordracht, iets tekenen op de gezichten van de kinderen, snoepjes uitdelen,… hier mag een eigen invulling aan gegeven worden wat jij zelf leuk vindt om te doen.

-       Stand in de kleine tocht (ca 16:00-19:00)

Tijdens de kleine tocht beman je een reeds uitgewerkte en opgestelde stand.  De kinderen komen in groepjes bij je stand langs (vanaf 16:30) en moeten een opdracht uitvoeren, jij begeleidt hen hierin.  Nà de tocht moet jouw stand opgeruimd worden (doos met materiaal/tafel terug naar verzamelplaats brengen).  Deze tocht is absoluut niet eng, want ze is voor kinderen opgesteld.

-       Opruimen (ca 19:00-21:00)

Extra hulp voor het opruimen van de kleine tocht; groot materiaal terug brengen, tentjes afbreken,…

-       Stand in grote tocht (ca 19:00 – 24:00)

Je krijgt een plekje in de bossen van Koersel Kapelleke en werkt hiervoor zelf een griezelstand uit.  Je kan hiervoor griezelmateriaal van de ouderraad gebruiken (best vooraf afstemmen).  Na afloop moet de stand worden opgeruimd en het materiaal terug gebracht worden naar het Parochiaal Centrum (verzamelpunt).  De tocht start om 19:00, afhankelijk van het werk voor de opbouw van jouw stand, moet je eerder komen voor de opbouw.  Nà de tocht moet je ze ook opruimen (geen afval in het bos achterlaten).

-       Verschrikker (ca 19:00 – 23:00)

Je loopt in de bossen van Koersel Kapelleke rond (je krijgt hiervoor een plaats aangewezen, zodat het aantal km’s beperkt is) en maakt de mensen die de Griezeltocht lopen aan het schrikken.  Je draagt hiervoor best donkere kleren (eventueel masker/cape… kan van de ouderraad geleend worden).

-       Controlepost

Je controleert hier dat de mensen ingeschreven zijn geweest en verleent hen dan toegang tot de tocht.  Dit is de beginstand (niet eng) en zowel voor de kleine tocht (ca 16:00) als voor de grote tocht (18:30), zoeken we hiervoor nog mensen.

-       Hot-dog (vanaf 16:00)

Nà de griezeltocht kunnen de mensen een hot-dog afhalen aan het Parochiaal Centrum.

 

Mogen we op jouw hulp rekenen?  Stuur dan een mailtje met je naam + contactgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Ook als je vragen hebt, kan je hier terecht.

Hopelijk mogen we massaal op jullie hulp rekenen!

Samen werken = elkaar versterken

 

Groetjes,

Het griezelteam van de Ouderraad